utforska khadijas
smakrika värld

Catering med Smaker från Afrika av Khadijas Kitchen gör varje tillfälle speciellt.

Varmt välkomna till min afrikanska smakupplevelse; catering med smaker från Afrika. 

Välkommen till Khadijas Kitchen Catering – där mat är min stora passion och jag får möjligheten att skapa minnesvärda cateringupplevelser för dig och dina gäster.

Jag är Khadija Mohamud, grundare och VD, och jag specialiserar mig på att tillaga mat från olika delar av världen. I min catering fokuserar jag särskilt på att utforska och dela med mig av min rika afrikanska matkultur, känd för sina smakfulla, färgstarka och välkryddade rätter.

Med två framgångsrika kokböcker i bagaget, varav den senaste belönades med Svenska Måltidsakademiens pris 2023, strävar jag efter att erbjuda en kulinarisk resa som överträffar förväntningarna. Vi är redo att ta emot cateringförfrågningar för grupper på 10-20 personer och ser verkligen fram emot att få vara en del av era speciella stunder!

Låt Khadijas Kitchen skapa en oförglömlig matupplevelse för dig och dina gäster. Kontakta oss för att skräddarsy det perfekta cateringarrangemanget för just ditt evenemang. Vi ser fram emot att få förgylla ditt nästa tillfälle med vår passion för mat och gästfrihet!

 

grundmeny

Kyckling med ris – Välkryddad ugnsrostad kyckling med somalisk smak, kanel och koriander doftade grönsaker – serveras med kryddat ris som toppas med friterad morötter.

  • Sallad & Basbaas (somalisk chilisås) ingår.
 
Valfri menytillägg 
  • Sambusa – Somaliska piroger (kött eller veg.)
  • Bur macaan – Somalisk dough
  • Lammkött