Ugnsgrillade auberginer, vitlök, tomat och ägg, röran kan man servera som förrätt/huvudrättt med ris. Super nyttig och jättegod aubergine röra.

Allt man behöver i den här gryta.

2 st aubergine
3 st tomater
4 st vitlök
3 msk tomatpuré
3 st ägg
1 rödlök/gullök
1 tsk gurkmeja
1 tsk paprika pulver
Salt och peppar
2 smk persilja
Olivolja att steka.

Gör så här
Sätt ungen 250 g
Dela aubergine två delar och pensla med olivolja och baka mitten av ugnen 30 minuter. Lägg i en kastrull och täcke med locket, låt den mjukna. Under tiden förbered tomatsås.
Hacka löken ,vit lök och tomater.

Stek med löken och vitlök i olivolja tills den får fin färg tillsätt tomater, tomatpuré och stek 15 minuter under lock. Vändi sedan gurkmeja, paprika pulver och salt peppar och rör runt lite. Lägg i hackade aubergine och blanda väl, låt sjuda 10 minuter. Knäck sedan äggen i såsen, rör runt och fortsätt röra tills äggen stelnar och blandas in väl. Servera gärna med färsk bröd.

Hoppas att ska smaka!