Krämig och lättlagat pastasås med räkor, brysselkål, parmesan och grädde .

 

 

Recept

 

200 g brysselkål

150 g räkor

4 dl grädde

1 röd paprika

1 gul lök  eller  1/ 2 purjolök

3 st vitlöksklyftor

1 tsk dijonsenap

2 msk persilja

1 dl parmesan

1 msk grönsaksfond

0,5 tsk svartpeppar.

 

Gör så här

 

Skala löken, vitlöken, paprika och finhacka. behåll brysselkålen hel och tvätta ordentligt.

Hetta upp olja och stek löken, vitlök något minut. Lägg i paprika, brysselkål och stek 4-5 minuter.

Tillsätt grädde , dijonsenap och smaka av salt peppar. låt sjuda 3 minuter.

Lägg i parmesan och finhackat persilja och räkor.

Stäng av värmen och servera direkt.