Krämig nudlar med tofu och broccoli Middag på nolltid är bästa jag vet.
Recept för 4 portioner
400 g ägg nudlar
400 g tofu
200 färska broccoli
1 burk koskosmjölk
2 st salladslök
1 msk röd curry paste
1 tsk go- chujang , koreanska fermenterad chilipasta
1 msk soja
2 st vitlöksklyfta
1 msk ingefära
salt och peppar
olja att steka
10 g böngroddar ( kan uteslutas )
2 msk koriander
Gör så här
Börjar med att torka tofu ordenligt och skär mun bit. Hett upp olja i stekpanna, fräs tofu med båda sidan. ta ut och lägg åt sidan.
Hacka, vitlöken, ingefära och stek en stund. Tillsätt röd curry pasta, go- chu- Jang pasta och stekt allt under omröring. lägg tillbaka stekta tofu och höll över kokosmjölk, broccoli och soja. Låt koka under lock 10 minuter. Koka nudlarna enligt beskrivning. Lägg i nudlar, salladslök och salt peppar. Avsluta böngroddar och koriander.